Pienryhmäkoti Silmu

Tähkäpolku

Tähkäpolku oy on perustettu vuonna 1993, jolloin se alunperin tarjosi työnohjausta, johtamiskoulutusta ja myöhemmin terapiapalveluita. Vuonna 2013 yritys perusti ensimmäisen lastensuojelulaitoksen, Pienryhmäkoti Tähkän ja vuonna 2019 Pienryhmäkoti Silmun. Tähkäpolku oy tekee Koukkulan green care -maatilan kanssa yhteistyötä ja on mukana toteuttamassa Sininauhaliiton Näkymätön mies -hanketta yrityksen lähellä olevalla maatilalla.

Ulla-Riitta

PERHETERAPEUTTI, PSYKOTERAPEUTTI, TRO

Ulla-Riitta on koulutukseltaan diakoni ja perheterapeutti/psykoterapeutti (Valvira), jolla on myös toiminnallisen ryhmätyön ohjaajan tutkinto(TRO) ja parispykoterapian koulutus. Ulla-Riitan työhistoriassa kokemusta on lastensuojelutyöstä, psykososiaalisesta kuntoutuksesta ja sopeutumisvalmennuksesta, perhe- ja paripsykoterapiasta sekä perhekuntoutuksesta. Ulla-Riitta on Tähkäpolku oy:n palvelutoiminnan johtaja, joka on yksiköiden vastuuhenkilöiden esimies. Hänen erityistehtäviä ovat perhetyö ja henkilöstöasiat.

Matti

KM, LUOKANOPETTAJA, TYÖNOHJAAJA

Matti on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja peruskoulun erikoistunut luokanopettaja, jolla on työnohjauksen ja konsultaation koulutus Helsingin yliopistosta. Hänellä on pitkä työkokemus rehtorina ja opettajana Hollolassa. Matti on ollut kouluttajana opetushallituksen koulutuskeskuksessa, tärkeimpinä koulutustehtävinään johtamiskoulutus, oppilaitosten turvallisuus sekä sosiaali- ja opetustoimen yhteistyö. Matti on Tähkäpolku oy:n toimitusjohtaja, joka huolehtii myös maatilan monista askareista, joiden seurauksena ympärillä olevilla pelloilla on jokaisella lapsella mahdollisuus hoitaa kasvimaata, maatilan yhteydessä olevia eläimiä tai harrastaa mieluisiaan asioita.