Nella

Nella

Nellan polku Silmun kautta lastensuojelun kentälle avautui ensin opiskelujen sekä myöhemmin sijaisuuksien kautta Silmun tiimin vakituiseksi ohjaajaksi alkuvuodesta 2023.

Nella on rauhallinen, helposti lähestyttävä ja lämmin persoona, jonka lähellä lapsista on mukava olla ja tehdä yhdessä asioita. Työkavereiden mukaan empaattisen Nellan kuunteleva ja toimeentarttuva asenne ruokkii myös koko yhteisön hyvän meiningin kulttuuria ja ilmapiiriä, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Yhteisöpedagogina Nellalle tärkeitä ammatillisia arvoja ovat lapsilähtöisyys, tasavertaisuus, turvallinen arki ja yhteistyö. Kasvattajana Nella haluaa viljellä lapseen innokkuutta ja pakata reppuun mahdollisimman hyviä eväitä tulevaisuutta varten. Näitä hänelle ovat esimerkiksi itseluottamus, kiitollisuus ja reilu kaveruus.

Silmussa Nellan mielestä parasta ovat mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön, esimerkiksi päivän aktiviteettien kautta. Myös Silmun ympäristö on hänen kokemuksensa mukaan ydinkeskustan vilskeessä asuvana uskomattoman rauhoittava.

Vapaa-ajalla Nella viihtyy luonnossa ja saa siitä voimaa. Myös liikunta, läheiset, Otto-koira, käsityöt ja taide värittävät arkea.

”Jokainen aamu on uusi mahdollisuus.”