Kalle

Kalle

Kalle on kansainvälisestä ammattikorkeakoulusta valmistunut liikunnanohjaaja, jolla on kokemusta lasten ja nuorten liikunnallisesta kasvatuksesta jo 10 vuoden ajalta.

Liikunnan ja kasvatusalan ammattilaisena Kalle tietää, että liikkuva lapsi voi hyvin. Hän arvostaa Silmun toiminta- ja luontoympäristöä, jossa lapsilla on kaikki valmiudet kehittää motorisia taitoja. Lapset ja nuoret oppivat liikunnallisten leikkien kautta toimimaan myös yksin, pareittain ja ryhmässä. Turvan ja luottamuksen kautta lapsilla on Kallen mukaan mahdollista saavuttaa sellaisia taitoja, joita he tarvitsevat matkalla kohti aikuisuutta.

Kalle jakaa Silmun arvopohjan, jossa kunnioittavan kohtaamisen periaate käytännössä edellyttää yhdessä työskentelemisen taitoja ja muiden huomioimista, joita yhdessä lasten kanssa harjoitellaan. Kasvattajana hän on rauhallinen ja lempeä, jonka olkapäillä ja sylissä on tilaa lapsille istahtaa.

Vapaa-ajalla Kalle viihtyy pallo- ja mailapelien parissa ja kuntosalilla.

Aktiivisena toiminnan ihmisenä Kalle haluaa omalla esimerkillä osoittaa lapsille ja nuorille, että välillä on myös hyvä asettua, rauhoittua ja reflektoida jotta oppimista voi tapahtua. Kallen motto onkin "kehittyminen loppuu tyytyväisyyteen”.