Joel

Joel

Joel on Silmun mukava ja rauhallinen yökkö, joka huolehtii sen levollisesta yöstä saattaen lapset aamuisin koulupolulle tai päivän askareisiin.

Liikunnanohjaajan työkokemus matalan kynnyksen liikuntatoiminnassa evästi Joelia myös nykyiseen työkenttään lastensuojelun sijaishuollossa, jossa hänelle on tärkeää saada tehdä merkityksellistä työtä lasten ja nuorten parissa, heidän arjessa.

Viiden lapsen isänä ja kasvattajana Joel on oppinut kuuntelemaan kahdella korvalla ”kaksinkertaista kertojakuntaa” ja sen, että jokainen lapsi tarvitsee ainutlaatuista kohtaamista kasvun ja onnistumisten tueksi. Joelin mukaan jokaisella lapsella on perusoikeudet ja jokainen lapsi anstaitsee ne, ja vielä enemmän. Hän haluaa vaikuttaa siihen, että lapset saisivat monipuoliset eväät myöhempään elämään.

Silmussa Joel arvostaa mukavaa työporukkaa ja arjen selvää rakennetta, joka tuo lapsille säännöllisyyttä ja turvaa. Myös paikan idyllinen sijanti ja maanläheiset arvot ovat asioita jotka herättävät lämpöä.

Vapaa-ajalla Joel nauttii kaikenlaisesta urheilusta ja perheen kanssa liikkumisesta. Vastapainona arjen toiminnalliseen sisältöön myös sohva kutsuu säännöllisesti penkkiurheilun äärelle.

Joelin motto on "jos asiat alkavat tuntua puulta, voi metsästä löytyä vastaus.”